Onze beweegspellen zijn simpel, zet je lichaam meteen in beweging en je verstand even lekker op '0'

IzI Tennis

IzI Tennis bestaat uit 2 vormen van tennis:

Short tennis en Mid tennis.

1. Short tennis
Short tennis speel je 2 tegen 2 in de servicevakken van een tennisbaan. De tramrails doet niet mee. Iedereen kan ‘t! Het wordt gespeeld met een kort racket en met een rode tennisbal of een foam tennisbal.

2. Mid tennis
Mid tennis is een stapje lastiger, doordat je 2 tegen 2 speelt op driekwart deel van een tennisbaan. De tramrails doet ook mee. Vergt enige ervaring, bijvoorbeeld met Short tennis. Het wordt gespeeld met een racket van normale lengte en met een oranje tennisbal.

IMG_0984-small

FootGolf

Je speelt 9 holes op een sportpark, iedere speler een eigen (voet)bal. Een FootGolfteam bestaat uit twee spelers. Zij nemen het op tegen een ander team met twee spelers. Het team dat met de minste schoten langs de holes is gegaan heeft gewonnen.

Iedereen kan ’t (leren): opa/oma, kleinzoon/-dochter, vader, moeder, werkgevers, werknemers, scholieren.

Footgolf is een spannend en gezellig spel. Het is geen contactsport. Deelname voor 6 t/m 80 jaar. Op een uitdagende en sportieve wijze bezig zijn met voetbal.

yvonne 750-small

Izi Squash

Dit spel is ook gemakkelijk te leren, een spel waarbij je speelt met een groter racket en een grotere stuiterende bal dan bij squash. Iedereen kan ’t, ongeacht welk niveau je hebt Je kunt zowel 2 tegen 2 als 1 tegen 1 spelen. Het stuiteren betekent dat er tijd is om bij de bal te komen, dus ontdek het plezier terwijl je op gaat in een lange rally.

Squash 57